Contact

Marieke zet een plaatje op en Pieter en Erik deinzen achteruit

Meer informatie?
Als je ons wil boeken of op zoek bent naar meer informatie of gewoon even gezellig wil kletsen dan kan dat natuurlijk. Je kunt een e-mail sturen of bellen naar 06-53516246.

Als we niet direct reageren, kun je zelf alvast een plaatje opzetten. Waarschijnlijk zijn wij dat ook aan het doen.

Met vriendelijke groef,

Marieke, Pieter en Erik

WAT ANDEREN OVER ONS ZEGGEN

“Wat een topavond tijdens ons internationale congres! Dankzij ‘Plaatjes vullen gaatjes’ gingen al snel de voetjes van de vloer en werd er heerlijk gedanst. Pieter en Erik zetten fantastisch de sfeer; niet alleen met hun muziek, maar ook met hun geweldige uitstraling, waarbij de draaitafel en kleding het ‘plaatje’ compleet maken.”

“Dank voor het ongelooflijk leuke weekend! Zoals eigenlijk elk jaar denk ik elke keer: shit man, ik had graag zelf ook meer van de plaatjes meegekregen. Maar gelukkig hebben genoeg mensen dat voor mij gedaan. Wat een drukte! Ik geloof dat het nog niet eerder zo druk was als de zondag in ieder geval. Jullie zijn de beste! :-)”

“Fantastische avond gehad, hele tent stond te springen. Erik bouwt mooi op en voelt de sfeer goed aan. Echte aanrader.”

“Mede dankzij Plaatjes vullen Gaatjes een geweldig feest gehad in circulair paviljoen The Field in Leiden. Erik voelde de sfeer goed aan en heeft iedereen op de dansvloer gekregen! Bij ons volgende feest is hij er hopelijk weer bij!”

“Was echt helemaal top. Jullie hebben echt heeeeel veel mensen blij gemaakt😀😀😀😀😀👍👍👍👍👍👍😍😍”

“Dank jullie wel voor de muzikale inzet tijdens onze Seizoenspresentatie afgelopen maandag. Helaas was ik nog rondjes aan het rennen door de gangen van het Theater en zodoende niet in de gelegenheid om jullie uit te zwaaien. Jullie hebben het geweldig gedaan. Precies de sfeer neergezet waar wij naar zochten voor deze Previewavond! Hartelijk dank daarvoor en tot snel!”

“Alleen maar lof voor deze mannen en wij kunnen ze blijven bedanken voor hun bijdrage aan onze bruiloft. Het busje en de entourage pastte precies bij ons vintage thema.
Wat muziek betreft: ik heb ze simpelweg verteld hoe onze bruiloft er uit zou zien en wat er in mijn eigen platenkast stond en ze verder volledig de vrije hand gegeven. Wat ze daarmee gedaan hebben, was een schot in de roos, precies goed, alle muziek was fantastisch goed gekozen. Onze favoriete artiesten die we een paar keer voorbij hoorden komen en voor ons speciale liedjes, echt ontzettend fijn.
Volgens mij hebben onze gasten zich ook ontzettend vermaakt met het raden van nummers en verzamelen van punten. De dag erna kregen we van het jongste kind nog te horen dat na ons vertrek, hij nog een speciaal verzoek had gedaan en ze zelfs dat hadden liggen. Heren, namens Max ook dank voor dat ene nummer Rammstein.
Kortom, wij hebben genoten en volgens mij heeft iedereen van jullie genoten. We huren jullie nu alvast in voor ons x-jarig jubileum ;-)”

“Geen feest zonder de fijne mensen van Plaatjes vullen Gaatjes! Vorig jaar stonden we samen op de Zomeravonden van het Openlucht Museum in Arnhem. 16 dagen lang elke dag fantastische muziek, gezelligheid, mooie gesprekken, te gekke playlists, dansjes en drankjes samen. Terwijl we met z’n allen keihard aan het werk waren, altijd een gulle lach! Enorm van ze genoten en ik weet wie ik ga bellen als ik wat te vieren heb! Dikke aanrader! En hoera! Dit jaar mogen we weer samen naar Arnhem!”

“Wat een fantastisch 50 jarig huwelijksfeest was het! Iedereen vond het geweldig. Echt een aanrader voor elk feestje!”

NIEUWSBRIEF

Heel af en toe maken we een nieuwsbrief. Je kunt je hier inschrijven voor de nieuwsbrief.

Nieuwsbrief januari 2020

Nieuwsbrief januari 2021

CREDITS

Website: met dank aan Lokaal 7A

De mooiste foto’s zijn van Patrice Börger en Susan Fotografie

 

Plaatjes vullen Gaatjes | Leiden | KVK 64755495