De originele platendraaiers

Marieke, Pieter en Erik met een oud kastje en platenspeler in een weiland

Platendraaiers
Wij zijn Pieter van der Geest en Erik Olijerhoek. Wij draaien ons hele leven al vinyl en sinds 2015 doen we dat samen. Op onze eigen manier, met gevoel voor nostalgie, humor, gezelligheid en natuurlijk de beste platen.

Die platen draaien we ook graag voor jou op bijvoorbeeld je feestje, symposium of festival. Ons motto is “In elk gaatje past een plaatje”. We nemen vintage meubilair en schemerlampen mee, want dat past bij onze stijl.

Marieke en Erik dansen en lachen met elkaar

Sociaal-Maatschappelijke doelen
Erik swingt daarnaast voor sociaal-maatschappelijke doelen. In de strijd tegen eenzaamheid en ongezelligheid waagt hij dansjes met bijzondere mensen op bijzondere plekken. Hij is hierbij geïnspireerd door persoonlijke verhalen en het sociaal-culturele werk dat hij jarenlang deed naast plaatjes draaien nog steeds doet. Erik heeft een Sociaal Cultureel Projectbureau

Filmpjes

 

Met de Renault 4 La Poste
Zo kunnen we op je bruiloft (of ander feest of festival) staan. Met onze Renault 4 La Poste als DJ-Booth en de fijnste platen in onze platenkoffer dragen we bij aan de juiste (festival)sfeer.  

 

Op een festival
Gastplatendraaier Soulsister Kris was mee op het festival Gouds Geluk. Ze kreeg de Gouwenaren uiteraard aan het dansen (en lachen). We draaien een glimlach op je gezicht.

Meer over ons

Radio Hee, uw favoriete stoorzender
Pieter stond als Karel samen met Karel, Karel en Karel aan het begin van Radio Hee. Bij het meer van Hee op Terschelling waren tijdens Oerol legendarische grammofoonmuziekfeestjes. Radio Hee is toniaal en de grote inspiratiebron voor Plaatjes vullen Gaatjes. Tijdens Oerol bestaat nog steeds de kans dat je uitzendingen van Radio Hee kunt meemaken. Misschien is Plaatjes vullen Gaatjes er dan ook wel bij. Volg Radio Hee op Facebook en zorg dat je het niet mist. 

Buurtradio, onvergetelijke verhalen
Met Buurtradio maakt Erik een radioprogramma op maat. De live-uitzending met interviews en verhalen worden opgenomen en verwerkt in een podcast. Buurtradio kun je op verschillende manieren inzetten. Bijvoorbeeld door woningcorporaties en gemeenten als vorm van participatie, door organisaties als geschiedschrijving. Of op symposia als verslag tijdens de dag. Vraag Erik naar de mogelijkheden.