Originele platendraaiers 

Marieke, Pieter en Erik met een oud kastje en platenspeler in een weiland

Platendraaiers
Wij zijn Marieke Vos, Pieter van der Geest en Erik Olijerhoek. Wij houden van grammofoonmuziek en zijn nooit gestopt met verzamelen. We hebben er dan ook een heleboel van. We draaien onze platen graag voor jou op bijvoorbeeld feestjes, symposia en festivals. Maar eigenlijk kan het altijd. Ons motto is “In elk gaatje past een plaatje”. We nemen niet alleen vinyl mee, maar ook vintage meubilair, want dat vinden we gewoon leuk.

Marieke en Erik dansen en lachen met elkaar

Sociaal-Maatschappelijke doelen
Marieke en Erik swingen daarnaast met hun stichting voor sociaal-maatschappelijke doelen. In onze strijd tegen eenzaamheid en ongezelligheid wagen we dansjes met liefhebbers en luisteraars. Ze zijn hierbij geïnspireerd door persoonlijke verhalen en het sociaal-culturele werk dat ze naast plaatjes draaien doen. Marieke heeft met Madame Marie koffie en appeltaart en Erik heeft een Sociaal Cultureel Projectbureau

Radio Hee, uw favoriete stoorzender
Pieter stond als Karel samen met Karel, Karel en Karel aan het begin van Radio Hee. Bij het meer van Hee op Terschelling waren tijdens Oerol legendarische grammofoonmuziekfeestjes. Radio Hee is toniaal en de grote inspiratiebron voor Plaatjes vullen Gaatjes. Tijdens Oerol bestaat nog steeds de kans dat je uitzendingen van Radio Hee kunt meemaken. Misschien is Plaatjes vullen Gaatjes er dan ook wel bij. Volg Radio Hee op Facebook en zorg dat je het niet mist. 

Buurtradio, onvergetelijke verhalen
Met Buurtradio haalt Erik verhalen op. De verhalen schrijft hij op of verwerkt hij in een podcast. Buurtradio kun je op verschillende manieren inzetten. Bijvoorbeeld door woningcorporaties en gemeenten als vorm van participatie, door organisaties als geschiedschrijving. Of op symposia als verslag tijdens de dag. Vraag Erik naar de mogelijkheden.