We draaien een lach op je gezicht

Feestje van vinyl
Op feestjes, thuis, in de kroeg, bij symposia of op festivals draaien we plaatjes. Alles van vinyl, krakers van alle tijden. Happy rock-’n-roll, lome bossa nova, 70’s-beat, stevige rock, groovy funk, goeie of foute disco, gevoelige soul, verantwoorde 80’s of lekkers van nu. Lekker luisteren of dansen tot midden in de nacht. Maar net waar je zin in hebt. Altijd met Schallplattenhumor tussendoor. We geven sinds kort garantie op een glimlach op je gezicht.

Neem vrijblijvend contact op voor informatie of boekingen.

 

 

Vinyl DJ
Misschien ben je niet per se op zoek naar een lange set met toeters en bellen, maar naar iets kleiners. Bijvoorbeeld voor een onderdeel van je (dans)feest of ter ondersteuning van je (online) programma. Dat kan natuurlijk ook. Erik is bijvoorbeeld de platendraaier van Pecha Kucha Leiden. Daar draait hij op de achtergrond, het liefst bossa nova, funk en ska.

Maar we kunnen alle kanten op. Lekker dansen op disco of kwartjes zoeken op new wave. Sowieso altijd platen met een groef. Laat je verrassen door de keuze van de originele platendraaiers.

Vinyl Bingo

Vraag naar onze Vinyl Bingo. Hoe leuk is dat? Bingo spelen op de dansvloer. Deelnemers krijgen een bingokaart met daarop in ieder hokje een artiest. Wij draaien platen en jij krast de naam van de artiest door als je die herkent. Degene die het eerst de bingokaart vol heeft, heeft Bingo! Uiteraard met mooie vinyl-prijzen.

Hulp bij organisatie feest

We hebben veel ervaring met draaien. Dat deden we op grote en kleine feesten. Daardoor weten we goed de weg. We kunnen helpen bij het vinden van een locatie en maken van de juiste sfeer. De techniek, zoals geluid en licht kunnen we ook verzorgen. We nemen sowieso zelf onze platenspelers en meubilair mee.

In elk gaatje past een plaatje

Pieter en Erik met gast-dj Jan in campingtenue Gekke plaatjes op het terras van Camping Buitenland

Het campingbusje met meubels er omheen in het zonnetjeRelaxte plaatjes op een zomerfestival

Pieter en Erik achter platenspelers op een rondvaartbootRondvaartplaatjes op Amsterdam Boat Event

Dansende mensen in een horecagelegenheidDansen, dansen, dansen

Pieter en Erik draaien platen voor hun campingbusMet ons busje en plaatjes tussen de foodtrucks

Een disco-dansvloer met dansersDansplaatjes op je dansfeest

Een bruidstel voor de platenspelersPlaatjes op je bruiloft

Pieters zoontje Raaf en Pieter en Erik lachend achter draaitafelsFijne plaatjes op Festival Hongerige Wolf

Pieter en Erik in het oranje achter pick-upsPlaatjes in de kroeg op Koningsdag