Logo Danscafe

Pieter en Erik samen met een man in een zorgcentrum

Ontmoeten en swingen
Muziek maakt iets los. Niet alleen de heupen, maar ook herinneringen. En misschien het belangrijkste: het brengt mensen in contact met elkaar en maakt ze aan het lachen. Het maakt niet uit of je jong bent of oud. Of je man bent of vrouw. Autochtoon of allochtoon. Of je rijk bent of arm. Dan dansen we samen en genieten van elkaar. Zo zetten we het in bij de strijd tegen eenzaamheid.

Samen uit
Erik is samen met Carla Zandbergen en Connie van Seggelen het Danscafé. We organiseren ontmoetingen en maken een dansje als mensen daar zin in hebben. Bijvoorbeeld voor ouderen en/of mensen die in een zorginstelling wonen. Maar ook in wijken en buurten, bijvoorbeeld in Zoeterwoude. We gaan samen uit! Met vrijwilligers en enthousiastelingen die mee willen doen.

Neem vrijblijvend contact op voor informatie of boekingen.

Nostalgie
Wie kent het gevoel van dansen niet? Misschien danste je in de “dansschool”, “de soos” of in de “danssalon”. Grote kans dat je ooit in een “disco” was of anders wel eens op een feest waar gedanst werd, want dansen is feest.
Met vintage meubels, tafelkleedjes en schemerlampen nemen we een nostalgische sfeer mee. Zo voelen mensen zich snel thuis. We draaien platen, krakers van alle tijden en nodigen mensen uit om samen met ons op de dansvloer te dansen. Zo ontmoeten zij elkaar en komen in beweging. Niet iedereen heeft dezelfde smaak natuurlijk, maar er zijn altijd nummers bij die mensen raken. We vertellen samen met deelnemers verhalen over de plaatjes die worden gedraaid. We geven garantie op een glimlach.

Donatie of sponsor worden?
Zou je (met je bedrijf of organisatie) een feestje mogelijk willen maken? Word dan sponsor en neem contact op voor informatie.

Logo Danscafe